Bonnier Publications AB ingår i Bonnier Publications-koncernen och är Nordens största utgivare av tidskrifter med fler än 50 titlar. I Sverige ger Bonnier Publications ut tidningen Vi i Villa samt har annonsförsäljningen för titlarna Aktiv Träning, Allt om Historia, Digitalfoto, Gör Det Själv, iForm, Illustrerad Vetenskap, Militärhistoria, National Geographic, PC Tidningen, Populärhistoria, Släkthistoria samt Världens Historia.

Vi i Villa – Sveriges mest använda tipsare i villavardagen. Detta är vår vision och vårt fokus i det vi gör.

Vårt sätt är att vara FOLKLIGA, TILLGÄNGLIGA, KUNNIGA, GLÄDJESKAPANDE & SÄLJDRIVANDE.

Vi i Villa, som är gratisdistribuerad, når Sveriges villahushåll 8 gånger per år med en upplaga på 2 172 886 exemplar Tidningen är uppdelad i 25 regioner, vilket innebär att du som annonsör kan dela upp dina kampanjer geografiskt där den aktuella målgruppen finns.

viivilla.se är villatipsarnas självklara samlingsplats på nätetHär diskuterar våra användare med varandra om sina husutmaningar, frågar experter om råd samt tar del av vårt gigantiska arkiv. Här deltar besökarna i auktioner, tävlar, visar bilder och ser på film. Viivilla.se beräknas ha ca 9,5 miljoner besök under 2019 med ett snitt på ca 180 000 unika besökare i veckan.

Vårt nyhetsbrev har ca 800 000 prenumeranter som vi har möjlighet att segmentera på region, intressen m.m. Vi satsar hela tiden på att ytterligare öka vår digitala närvaro med olika aktiviteter.

Vår Facebook-sida har drygt 17 500 följare och vi ökar hela tiden. Aktiviteten är hög och våra engagerade besökare är aktiva med inlägg och delningar.