Bonnier Publications AB ingår i Bonnier Publications-koncernen och är Nordens största utgivare av tidskrifter med fler än 50 titlar. I Sverige ger Bonnier Publications ut tidningen Vi i Villa samt har annonsförsäljningen för titlarna Aktiv Träning, Allt om Historia, Digitalfoto, Gör Det Själv, iForm, Illustrerad Vetenskap, Militärhistoria, National Geographic, PC Tidningen, Populärhistoria, Släkthistoria samt Världens Historia.

Vi i Villa – Sveriges mest använda tipsare i villavardagen. Detta är vår vision och vårt fokus i det vi gör.

Vårt sätt är att vara FOLKLIGA , TILLGÄNGLIGA, KUNNIGA, GLÄDJESKAPANDE & SÄLJDRIVANDE.

Vi i Villa når Sveriges villahushåll 10 gånger per år med en upplaga på 2163 501 exemplar. Men det är inte exakt samma tidning som alla får. Tidningen är nämligen uppdelad i 25 regioner. Det finns alltså möjligheterna att dela upp dina kampanjer geografiskt där den aktuella målgruppen finns.

viivilla.se är villatipsarnas självklara samlingsplats på nätet. Här diskuterar våra användare med varandra om hur de ska ta sig an sina husutmaningar, frågar experter om råd samt tar del av vårt gigantiska arkiv. Här deltar besökarna i auktioner, tävlar, visar bilder och ser på film. 10 miljoner besökare är det brekäknat 2017 med ett snitt ca 130 000 unika i veckan.

Vårt nyhetsbrev har ca 400 000 prenumeranter som vi har möjlighet att segmentera på region, intressen m.m. Vi satsar hela tiden på att ytterligare öka vår digitala närvaro med olika aktiviteter.

Vi i Villa på Facebook. Vår Facebook-sida har drygt 13.000 följare och vi ökar hela tiden. Aktiviteten är hög och våra engagerade läsare är aktiva med inlägg och delningar.