Vi är glada över att ha så många nöjda kunder, här är vad några av dem tycker:

Vi i Villa – en naturlig del av vår mediamix

SkanskaByggvaror

Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror är på en spännande resa från att vara ett traditionellt postorderföretag till ett modernt multikanalsföretag med försäljning i alla de kanaler där våra kunder vill möta oss.

Våra kunder blir allt mer digitala och använder ”söket på internet” för att hitta rätt byggvaror. Samtidigt fortsätter vi att satsa på Vi i Villa som alltid varit ett starkt medie för att nå våra kunder i hela Sverige.

Med Vi i Villa når vi effektivt vår målgrupp villaägarna som vi vet tycker mycket om det tryckta mediet. I tidningen får de inspiration och information om produkter för funktionella och vackra hem. För oss skapar tidningen rätt trafik med bra utfall till alla våra kanaler.

Vi i Villa har under många år varit en viktig byggsten i Skånska Byggvarors framgång.

Per-Ivan Christiansson, Produktchef
Skånska Byggvaror AB

—————————–

Varje gång vi är med i Vi i Villa börjar telefonerna att ringa. Annonsering har givit oss nya kunder i över 10 år.

Bengt Wulf
Skorstensspararen AB

—————————–

Vi når kunder, företag och återförsäljare vi aldrig nått annars.

Infracomfort

Infracomfort

Villaägare är ofta nytänkare som är öppna för innovativa idéer till sin bostad. Att spara energi genom att värma upp huset med infravärmepaneler istället för genom dyr bergvärme eller kostsam installation av golvvärme anser vi är framtidens värmelösning – och vilken målgrupp är bättre att upplysa om våra lösningar än Vi i Villas läsekrets?

Genom vår annons i tidningen får vi dela med oss av vårt värmealternativ som är perfekt för stora och små villor, uterum och garage. Vi fick kontakt med kunder, företag och återförsäljare vi aldrig nått annars, och nu är vi inte längre ensamma om att känna till framtidens värmelösning!

Vi i Villa levererar – bättre än vi vågat hoppas på! Tack!

William Herrlin, grundare
Infracomfort Skandinavien AB

—————————–

Vi i Villa – den naturliga kanalen

Fonsterxperterna

Fönsterexperterna

Fönsterexperterna är ett företag som sysslar med nyckelfärdiga fönster/dörrbyten för privatpersoner. Fönsterexperterna är det moderna sättet att byta kundens fönster och dörrar med allt material färdigt/skräddarsytt och klar samtidigt som vi enbart jobbar med fasta priser.

Eftersom Fönsterexperterna enbart jobbar mot Villägare och inte över hela Sverige är marknadsföring och träffsäkerhet en svår kombination.

Då Fönsterexperterna började annonser i Viivilla kunde detta styras mot regioner och träffsäkerheten på annonserna är precis samtidigt som vi når vår målgrupp . Fönsterexperterna kommer att expandera över flertalet geografiska områden under 2015 och ser Viivilla som ett naturliga kanal att synas i för våra kunder.”

Jimmy Nilsson, marknadschef
Fönsterexperterna AB

—————————–

 

 

 

Bättre respons än förväntat

Vackelsang

Väckelsångs Industriplast

Vi valde att annonsera i Vi i Villa med anledning av att vi startade en enklare webbhandel med bara några utvalda produkter. Tanken med webbhandeln var att de privatpersoner som inte kunde få tag på vissa av våra produkter ute i handeln skulle kunna få tillgång till dessa på ett enklare sätt.

Bara två timmar efter det att vi hade fått tidningen i företagets brevlåda började det komma in beställningar.

Vi fick riktigt bra respons på vår annons, bättre än förväntat.

Catherine Baltenius
Väckelsångs Industriplast

—————————–

Viktigt för oss att nå ”rätt”

Bevaraprodukter

Bevara Produkter Nossebro AB

Bevaraprodukter valde att annonsera i Vi i Villa för att vi kände att vi fick fin respons o mottagande både från tidningen och läsarna i fjol, då vi gjorde ett ”test” på annons i endast 3 nr. Viktigt för oss att nå ”rätt” kundkategori och det tycker vi verkligen att vi gör med våra annonser i tidningen. I år valde vi att utöka pga fint samarbete med såväl annonssäljare som redaktion,  annonserar i samtliga nummer samt utökar annonserings området!

Vi vinner därigenom 3 viktiga saker: 

  1. Stärka varumärket genom långsiktig annonsering
  2. Hjälpa våra återförsäljare och entreprenörer
  3. Synas o få respons i en seriös o bra tidning, tror att för många i dag satsar alla sina kort på nätannonser!

Rudi Larsson
Bevara Produkter Nossebro AB

—————————–

Fördubblat omsättningen mycket tack vare Vi i Villa

Energikompaniet

Energikompaniet

På sommaren 2014, testannonserade vi första gången i Vi i Villa. Gensvaret blev helt över förväntan för oss. Då vi arbetar med energisparande lösningar för villor, visade sig Vi i Villa vara ett perfekt sätt att nå våra kunder. Vi har i stort sett fördubblat vår omsättning 2014 gentemot 2013 och det mycket tack vare annonseringen i Vi i Villa. (Vi har nyligen beställt annonsering i Vi i villa under hela 2015).

Marcus Nordgren
Energikompaniet

—————————–

 

Når ut till nya kunder

SvenskaGlasRackessystem

Svenska Glas & Räckessystem AB

Vi valde att annonsera i Vi i Villa då vi ser det som en seriös plats att synas på då vårt mål är att alltid leverera högsta kvalitet. Och jag är förvånad över responsen vi fick! Vi har sedan första annonsen i tidningen nått ut till nya kunder i städer där vi inte alls verkat på samma nivå tidigare, Vilket är väldigt trevligt!”

Magnus Tilstam
Svenska Glas & Räckessystem AB

—————————–

 

 

 

 

Nytt spännande upplägg – Partner Promotion

Keddy

Keddy AB

Keddy har under många år annonserat i Vi i Villa. Vi vet att tidningen når ut till våra tänkbara köpare och den är viktig när vi bygger vårt varumärke. Inför hösten 2014 presenterade Vi i Villa ett nytt spännande upplägg – Partner Promotion. Detta upplägg innehöll en speciallösning både i print och på webben.

Vi i Villa skötte all produktion och i tidningen fick vi en inspirerande helsida som pratade om fördelar med att installera en spiskassett. Den digitala satsningen med en sponsrad artikel, tävling och banners har gett bra resultat och leads.

Dessutom har allt kunnat mätas vilket är viktigt. För Keddy har samarbetet varit mycket givande där vi ser ett ökat intresse för våra produkter och ett ökat besökarantal på vår webb. Vi i Villa har varit lyhörda och innovativa när de tagit fram ett upplägg som passar oss.”

Jonas Svensson Markandschef
Keddy AB

—————————–

 

 

 

SEB Svenska Enskilda Banken

Svenska Enskilda Banken

Vi annonserar i Vi i villa för få en kostnadseffektiv räckvidd i kombination med att vi når en attraktiv målgrupp med behov som kan lösas med Enkla Lånet.

Jan Ramirez, Försäljningschef
SEB – Skandinaviska Enskilda Banken

—————————–

 

 

 

Mycket kostnadseffektivt

Biobränslebutiken

Biobränslebutiken

Att annonsera i Vi i Villa har för oss medfört att vi kunnat utöka vårat verksamhetsområde på ett mycket kostnadseffektivt sett. Vi når samtidigt just den kundgrupp vi söker genom Vi i Villa. Vi har även provat att annonsera i ”liknande” tidningar, men vi får inte alls samma respons på annonseringen som vi får i Vi i Villa.

Hans Gottfridsson
Biobränslebutiken AB

—————————–

 

 

 

 

Trovärdighet och förtroende

TES

TES Scandinavia AB

Vi har annonserat i Vi i Villa i flera år. Trovärdighet och förtroende är viktiga parametrar för oss, därför är Vi i Villa ett bra val! Det kreativa samarbetet vi hade i och med partner-
promotion var ett spännande och mycket lyckat sätt att nå ut till nya målgrupper och kund.”

Rickard Sohlin, marknadschef
Tes Scandinavia AB

—————————–

 

 

 

 

Vi i villa ger en uppsving i förfrågningar och affärer

Blekingefönster

Blekingefönster

Vi har tidigare annonserat i andra medier men efter att vi började samarbeta med Vi i Villa så har vi noterat att vi på ett bättre sätt når vår målgrupp som är i behov av nya fönster. Även om vår största kundgrupp härstammar från referenser från tidigare kunder efter ett bra jobb så ger annonseringen på Vi i villa en uppsving i förfrågningar och affärer efter varje utgivning, vilket självklart är mycket positivt.’

Robert Kolarik
Blekingefönster AB